Forensisch en Digitaal Juridisch onderzoek.

Helaas gaat in onze wereld het gebruik van iets nieuws vaak hand in hand met het misbruik ervan. De nieuwe media vormen daarop geen uitzondering. De opkomst van de communicatie en informatietechnologie midden jaren tachtig, betekende nieuwe kansen, maar ook nieuwe risico’s. Het World Wide Web bracht niet alleen onbegrensde mogelijkheden maar ook delicten als, cyberstalking, geweld, milieu, opruiing, hatesites, etc. Waarbij de klassieke locus delicti, de plaats waar het delict is gepleegd, virtueel is geworden. Digitale juridisch onderzoek richt zich op digitale, geautomatiseerde processen. Het gaat om een betrekkelijk nieuwe discipline.

 

Wij kunnen voor u betrouwbaar, discreet, integer, vakkundig en onafhankelijk onderzoek laten verrichten. Dit is de reden waarom inmiddels veel bedrijven en particulieren, gebruik maken van digitaal juridisch onderzoek. 

 

Een opsomming van onderzoek mogelijkheden. Computer bestanden onderzoek, digitale fraude, digitale verduistering, digitale diefstal, digitale steekproeven, digitaal financieel onderzoek, digitale kascontrole, digitale corruptie, digitale alimentatie onderzoeken,  database onderzoek,  internet onderzoek, etc.

 

Mocht u vragen hebben neem dan contact op. Ook over onderwerpen welke niet vermeld staan dienen wij u graag van advies.  Ter bescherming van al onze opdrachtgevers garanderen wij geheimhouding. Wij garanderen discrete behandeling en geheimhouding van al uw onderzoeken of vragen. Uiteraard geldt "vertrouwelijk" ook wanneer u besluit, na een gesprek, om wat voor een reden dan ook niet met ons te werken.